Annemarie Timp-Hofmans, Bestuurder van de Stichting Landelijke Faciliteit CVP 

Annemarie werkt als ZZP-er vanuit een eigen onderneming, gericht op klachtondersteuning, klachtbemiddeling en klachtprocessen in de zorg.  

Zij heeft meer dan 12,5 jaar ervaring in het werk als CVP binnen de VG-sector en hiervoor de leergang gevolgd. Annemarie is als projectleider betrokken geweest bij het ontwikkelen van het Kwaliteitskader CVP in de Wzd.  Ze is voorzitter geweest van het bestuur van de Beroepsvereniging CVP (voorloper BeVeZo). Daarnaast zet ze zich in als mediator in de zorg, klachtbemiddelaar, voorzitter calamiteitenonderzoek en trouwambtenaar waarvoor ze diverse opleidingen heeft gevolgd. 

Benieuwd wat zij doet wanneer zij niet aan het werk is? Dan kun je haar vinden in de tuin, in de boksring, (hard) lopend in de mooie omgeving van Andel, van een ijsje genietend met man en kinderen of gewoon thuis.

Mariska LangermansBestuurder van de Stichting Landelijke Faciliteit CVP. 

Mariska werkt als zelfstandige in verschillende functies. Naast haar rol als bestuurder voor de Landelijke Faciliteit CVP, is zij lid van het meldteam seksuele intimidatie bij Stichting Prisma, daarnaast is ze klachtbemiddelaar bij het Houvast en trainer en adviseur op het gebied van culturele diversiteit. In 2012 is ze gaan werken als cliëntenvertrouwenspersoon bij verschillende zorgaanbieders op ZZP-basis en toegetreden tot het bestuur van de beroepsvereniging voor vertrouwenspersonen in de zorg (BeVeZo). Van 2016 tot september 2019 is ze voorzitter geweest van BeVeZo en in die rol betrokken geweest bij de organisatie van het werk van de CVP Wzd op landelijk niveau. 

Benieuwd wat zij doet wanneer zij niet aan het werk is? Dan heeft zij het druk met haar gezin met twee jonge kinderen en is zij betrokken als vertrouwenscontactpersoon bij de basketbalvereniging van haar oudste dochter.

Carina Rog- van Daalen, Secretarieel medewerkster de Stichting Landelijke Faciliteit CVP 

Carina is in 2020 gestart als zelfstandig ondernemer. In diverse branches ondersteunt zij ondernemers door werk uit handen te nemen op financieel en administratief gebied, bijvoorbeeld mail, agendabeheer en boekhouding. 

Zij werkt tevens als vrijwilliger bij Visserijmuseum Woudrichem, Gemeente Altena en KrijgdeKleertjes Altena.

mr.dr. Brenda Frederiks, Juridisch adviseur bij de Stichting Landelijke Faciliteit CVP.  

Brenda werkt als Juridisch adviseur (ontwikkelingen Wet zorg en dwang volgen, vertalen wet- en regelgeving voor de clientvertrouwenspersonen, het bijhouden van jurisprudentie, het schrijven van factsheets). Ook is zij Universitair docent gezondheidsrecht bij het Amsterdam UMC op de afdeling ethiek, recht en humaniora  

Naast haar werkzaamheden is zij lid jurist Centraal Tuchtcollege voor de gezondheidszorg en plaatsvervangend lid College voor de Rechten van de Mens en lid van diverse klachtencommissies in de (langdurige) zorg.

Loes den Dulk, adviseur bij de Stichting Landelijke Faciliteit CVP 

Loes werkt ook als directeur bij Stichting Raad op Maat. Stichting Raad op Maat heeft als missie dat de stem van de cliënt gehoord wordt. Zij werken met name in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking maar ook in andere sectoren zijn ze actief. 

Zij is binnen Raad op Maat trainer, adviseur, auditeur, spreker, dagvoorzitter, schrijver.